Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за халогените

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за халогените

Привет колеги. От два дена се опитвам да си регулирам халогените но нещо не се получав. При навита докрой или развита пъпката за регулиране все си бият високо в небето. Има ли някаква друга хватка за регулирането им че така няма никаква полза от тях.
    Last edited by ihalachev; d.m.y г., 13:49.
    Алфа 166 JTD 136к.с + чип

Да е удряна колата и да е крива бронята или другата ми идея е крушката да не е влязла под ъгъл в цокъла (предполагам говориш за халогените за мъгла долу на бронята)
    Alfa Romeо 166 2.5 V6 Sportronic, EX: Lancia Lybra Comfortronic 5.20, Ex: Lancia Kappa Power Drive 5.20

Comment

Първоначално публикувано от duronman Покажи съобщение
      Да е удряна колата и да е крива бронята или другата ми идея е крушката да не е влязла под ъгъл в цокъла (предполагам говориш за халогените за мъгла долу на бронята)
      Да за халогените за магла става въпрод. До колкото знам не е удряна. Явно ще трябва да ги сваля тия халогени да ги огледам по подробно.

Comment

Аз правих тази операция миналата седмица, моите не вървяха на ръка, затова ги пръснах с един спрей и с глухо ключе ги въртях, видимо се вижда как се свалят и вдигат, може би ти е повреден механизма или ти превърта пластмасата в болта, виж дали се върти целия болт или въртиш само накрайника от пластмаса.
        Last edited by lordliness; d.m.y г., 18:29.
        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
          Аз правих тази операция миналата седмица, моите не вървяха на ръка, затова ги пръснах с един спрей и с глухо ключе ги въртях, видимо се вижда как се свалят и вдигат, може би ти е повреден механизма или ти превърта пластмасата в болта, виж дали се върти целия болт или въртиш само накрайника от пластмаса.
          Точно това си мислех и аз. Ама като се развият до край и затягат. Тоест мисля че ако превърта пласмасата няма да затяга а ще си се върти до безкрай. Май ще сваля единия да видя какво е полужението.

Comment

Working...
          X