Привет колеги. От два дена се опитвам да си регулирам халогените но нещо не се получав. При навита докрой или развита пъпката за регулиране все си бият високо в небето. Има ли някаква друга хватка за регулирането им че така няма никаква полза от тях.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за халогените
Collapse
X
-
Да е удряна колата и да е крива бронята или другата ми идея е крушката да не е влязла под ъгъл в цокъла (предполагам говориш за халогените за мъгла долу на бронята)Alfa Romeо 166 2.5 V6 Sportronic, EX: Lancia Lybra Comfortronic 5.20, Ex: Lancia Kappa Power Drive 5.20
-
Първоначално публикувано от duronman Покажи съобщениеДа е удряна колата и да е крива бронята или другата ми идея е крушката да не е влязла под ъгъл в цокъла (предполагам говориш за халогените за мъгла долу на бронята)Алфа 166 JTD 136к.с + чип
Comment
-
Аз правих тази операция миналата седмица, моите не вървяха на ръка, затова ги пръснах с един спрей и с глухо ключе ги въртях, видимо се вижда как се свалят и вдигат, може би ти е повреден механизма или ти превърта пластмасата в болта, виж дали се върти целия болт или въртиш само накрайника от пластмаса.Last edited by lordliness; d.m.y г., 18:29.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеАз правих тази операция миналата седмица, моите не вървяха на ръка, затова ги пръснах с един спрей и с глухо ключе ги въртях, видимо се вижда как се свалят и вдигат, може би ти е повреден механизма или ти превърта пластмасата в болта, виж дали се върти целия болт или въртиш само накрайника от пластмаса.Алфа 166 JTD 136к.с + чип
Comment
Comment